Novi Škoda Elroq

Budi prepoznatljiv. Budi Elroq.

Budi kao Flamingo.

Stoji visoko iznad tla. Sjednite u vaš Elroq i kao Flamingo, uživajte u uzvišenom pogledu na svijet oko vas. Zahvaljujući višoj poziciji sjedenja, ulazak i izlazak iz automobila nikada nije bio lakši. Sa povećanim klirensom od tla i opocionalno dostupnim 4x4 pogonom, Elroq je spreman da vas odvede na nova i uzbudljiva mjesta uz vrhunsku udobnost i bezbjednost.

Budi kao mjesec.

Sijajte sjajno sa LED Matrix prednjim svjetlima. Moderni farovi pružaju izuzetno osvjetljenj i značajno poboljšavaju vidljivost, obezbjeđuju bezbijedno putovanje gdje god da krenete. Prilagodljivi LED Mattrix farovi pružaju maksimalnu udobnost na vašim putovanjima, a sa funkcijom All-veather Light se možete bez napora nositi sa bilo kojom preprekom, bez obzira na vremenske prilike.

Budi kao oblak.

Plutajte bez napora sa preko 560 km dometa. Kako bi osigurao da nijedna destinacija nije van domašaja, Elroq se može pohvaliti najsavremenijim tehnologijama, baterijom kapaciteta do 82 kWh i nizom aerodinamičkih karakteristika za maksimalan domet. Dakle, možete putovati gdje god vas vjetar odnese bez žrtvovanja udobnosti, bez obzira na godišnje doba.