Istaknuto
Octavia Limo

ŠkodaOctavia

Dinamičnija, bolja, ljepša
Snaga motora (kW)0 kW
Snaga motora (KS)0 KS
Eksterijer
Interijer

Emocije u pokretu

Emocije u pokretu

Emocije u pokretu

Emocije u pokretu

Emocije u pokretu

Jedinstven dizajn

Prostrana unutrašnjost i impresivna funkcionalnost stopile su se u bezvremenski elegantan dizajn i u modelu Octavia nove generacije. LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla u svim će se vremenskim uslovima pobrinuti za najbolju vidljivost. A to je samo jedan od brojnih zaštitnih znakova kojima će vas ovo vozilo impresionirati.

Moderna unutrašnjost

Dobro došli u "cockpit" nove generacije koji postavlja nova mjerila u svojoj klasi. Head-up ekran, koji informacije projektuje na vjetrobransko staklo, nudi jedan potpuno novi pogled na svijet. Svi važni detalji mogu se pronaći na zaslonima veličine 10". Minimalističke linije i LED osvjetljenje unutrašnjeg prostora ovoj elegantnoj atmosferi u unutrašnjosti daju završnu notu.

Jedinstvena udobnost

Odmoran dolazak na odredište? Zahvaljujući funkciji masaže vozačevog sjedišta i drugim komfornim stavkama to će uvijek biti moguće u modelu Škoda Octavia. Komforna oprema seže od automatske regulacije razmaka sa prediktivnom regulacijom brzine pa sve do trozonskog klima-uređaja "Climatronic".

Dovoljno prostora za cijelu porodicu

Nova, još prostranija Octavia savršeno je prilagođen cijeloj vašoj porodici. Jednostavno spakujte sve što vam je potrebno u prtljažnik volumena 600 l - putnicima u prednjem i stražnjem dijelu vozila i dalje ostaje pregršt prostora na raspolaganju.

Revolucionarna sigurnost

Bezbrižno na putu, neovisno o tome vodi li vas put kroz haotičan gradski promet ili po brzim, praznim cestama. Octavia raspolaže sa nekoliko novih sistema podrške za vozača. Oni zajedno sa devet zračnih jastuka podižu zaštitu putnika na sljedeću razinu.

Štedljiv rad

Nabavite sebi prostrani porodični automobil čiji su troškovi održavanja povoljni i koji je istovremeno ekološki prihvatljiv. Birajte iz bogate palete benzinskih i dizelskih motora.

Vaša Škoda Octavia, DOBAR IZBOR

Verificirali kupci

NAJNAPREDNIJI SISTEMI PODRŠKE ZA VOZAČA

Komforni sistemi podrške vozaču
Sigurnosni asistenti
LED glavna svjetla
Jednostavno parkiranje

Sistem podrške za vozača «Traveller» djelimično preuzima upravljanje vozilom kako bi vam olakšao vožnju i pregled nad situacijom u prometu.

UVIJEK ONLINE NA PUTU

Infotainment sistem nove generacije sa ugrađenom SIM karticom nudi praktične funkcije poput prometnih obavijesti ili Wi-Fi veze za mobilne uređaje putnika u vozilu.

SVE NAVEDENO I JOŠ PUNO VIŠE

Pametni detalji
Prostrani pretinci za odlaganje
Inteligentna tehnologija
Prtljažnik
Vaša Octavia
BGN 42 529,00 
Model-Image
OCTAVIA katalog
pdf  (12,2 MB)
Octavia Limo cjenovnik
pdf  (971 kB)