Istaknuto
Karoq

Karoq

Karoq
Uvijek samouvjeren nastup
Cijena odBGN 64 970,00 
Snaga motora (kW)85 - 110 kW
Snaga motora (KS)115 - 150 KS
Eksterijer
Interijer

Redizajnirani Karoq zadiviti će vas robusnim izgledom, redizajniranom rešetkom hladnjaka i upečatljivim glavnim svjetlima.

Kućišta točkova naglašenih uglova i zaštitne navlake pragova vrata naglašavaju karakter novog modela Karoq.

Osvježen izgled novog modela Karoq nadopunjuje dizajn top full LED stražnjih svjetala u obliku kristala.

Full LED Matrix glavna svjetla naglašavaju impozantni izgled modela Karoq i savršeno osvjetljavaju cestu ispred.

ELEGANTAN DIZAJN

Sve u jednom kompaktnom paketu: odvažan dizajn prednjeg dijela, robustan dojam i dinamične proporcije. Odmah možete vidjeti da će se novi Škoda Karoq isticati i da će s vama krenuti u svaku vašu pustolovinu.

Škoda Karoq komfor

Karoq se može pohvaliti sa ekranom od 10" kod DIT. Pet vrsta izbora dizajna ekrana su dostupni, tako vozači mogu odabrati njima bitne informacije koje će biti vidljive na ekranu.

Sigurnost

I kada je u pitanju sigurnost, Scala je na visini zadatka zahvaljujući brojnim sigurnosnim sistemima koji su inače rezervisani za modele u višim segmentima. Vozilo je opremljeno brojnim sistemima podrške vozaču, jednim sistemom pomoći u slučaju nužde i do devet zračnih jastuka.

Tehnička dotjeranost

Futuristički dizajn, moderni pogonski sistemi i napredni sistemi podrške vozaču istaknuta su obilježja modela Scala kakva se inače mogu naći samo kod većih modela.

Uvijek online

Napredne opcije povezivanja novog modela Kodiaq olakšat će svakodnevnu upotrebu vozila i pružit će vam svu potrebnu podršku kako biste do odredišta stigli komforno i na vrijeme.

Smjestite se i krenite!

Opustite se. Karoq je spreman za sve Vaše životne izazove.

Vaš KAROQ
BGN 56 844,00 
Model-Image
KAROQ katalog
pdf  (8,5 MB)